El projecte de KKH al Deutsche Bank es redefineix sense sumar alçada i a partir del 2017

La torre Deutsche Bank dels Jardinets de Gràcia no acollirà finalment el projecte d’hotel que el grup inversor KKH havia impulsat per acollir un establiment de la cadena Four Seasons, un cop l’Ajuntament de Barcelona va frenar amb el nou equip de govern l’atorgament de noves llicències a través d’una moratòria abans de l’estiu. Canviant l’objectiu inicial d’hotel per habitatges d’alt stànding, tal com va apuntar ahir al vespre El País en la seva edició digital, el projecte canvia però manté l’esperit original, segons han apuntat fonts de KKH a l’Independent. Tal com apuntava el pla especial de l’Ajuntament, aprovat inicialment el gener de 2015 amb els vots de CiU i PP, el nou plantejament descarta sumar l’alçada de 73 a 98 metres de la torre principal però segueix confiant en un gran hall de botigues de qualitat amb entrada pel xamfrà de passeig de Gràcia amb avinguda Diagonal. El pla especial apuntava a una superfície comercial de 5.000 metres quadrats. Fonts de KKH han afegit que ara es començarà a redactar el projecte amb els nous objectius i que la intenció del grup és desenvolupar-lo a partir del 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *