El Barcelona Pipa Club ja té data d’obertura a Gràcia: 18 d’octubre

El Barcelona Pipa Club, l’històric club de la plaça Reial, tal com van explicar els seus responsables a l’Independent (vegeu núm. 589), ja ho tenen tot a punt per engegar una nova etapa a Gràcia, al carrer Santa Eulàlia 21, i ho faran aquest diumenge que ve (21 hores) amb una jam session comandada pels no menys històrics de la sala i veïns de Vallcarca, Shine, amb Albert Bello, Chino i Rod Deville. Després de solucionar alguns afers burocràtics, el Pipa torna a l’activitat amb tots els elements clàssics (les fotos de Tete Montoliu, el Sherlock, la barra de fusta, la sala Borkum per als socis) darrere de les portes de la planta baixa que han triat com a tercera seu de la seva història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *