Els Mossos d’Esquadra detenen el violador del cúter, que actuava a Penitents

Els Mossos d’Esquadra han anunciat aquest dilluns que dimecres passat van aconseguir detenir el violador del cúter després de la investigació que s’havia obert entre desembre de 2013 i el gener de 2014 quan almenys tres dones van denunciar agressions sexuals a Penitents i Turull i, en un tercer cas, ja a Horta-Guinardó. Els agents, que asseguren que després d’aquests tres casos i després que es fes pública la imatge de l’agressor a partir d’un enregistrament d’una càmera urbana, han sostingut sempre que l’agressor no ha tornat a actuar i que duia una vida normal. També, segons els detalls que aquest dilluns ha avançat La Vanguardia, l’agressor és resident a Gràcia i es diu Diego Nicolás R. C.. En roda de premsa, la Policia de la Generalitat ha concretat que hi podria haver cinc casos més comesos pel mateix agressor, entre els quals algun en què l’agredida era menor d’edat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *