Els hotels de Sol i Henkel i els apartaments de Gonzalo Comella, desafectats

Gp01f1ràcia sumarà en els propers mesos dos hotels més, el de la plaça del Sol i el de l’antiga Henkel, a Sardenya amb Sicília, i uns apartaments hotelers on hi havia la botiga Gonzalo Comella a Via Augusta amb Diagonal, un cop l’Ajuntament ha completat l’estudi que va activar amb la suspensió de llicències d’hotels, aparthotels, apartaments turístics, pensions, hostals, habitatges d’ús turístic, residències d’estudiants i albergs juvenils abans de l’estiu. Una part d’aquests projectes ara desafectats per confirmació municipal ja estava clar que tirarien endavant, com el dels apartaments de Gonzalo Comella i el de la plaça del Sol, perquè ja tenien la llicència en tràmit quan l’anterior equip de govern de CiU va executar una mesura similar a Gràcia al març de 2015. Per això a Gràcia van tirar endavant també els hotels de Casa Gràcia als Jardinets (ja inaugurat) i Le Palacete del carrer Legalitat (a punt d’obrir). La incògnita que s’ha resolt, doncs, és només la de l’antiga Henkel, a Còrsega amb Sicília, gairebé a tocar de casa de l’alcaldessa, Ada Colau, un hotel de quatre estrelles, 180 habitacions, 100 places d’aparcament, 33 apartaments i 6 habitatges, que s’ha aprovat per silenci administratiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *