Dos anarquistes graciencs detinguts en un nova fase de l’Operació Pandora

NUEVE DETENIDOS POR SU RELACIÓN TERRORISTA DE CARÁCTER ANARQUISTAL’ Audiència Nacional ha portat a terme avui una nova operació contra grups anarquistes a Catalunya per la seva presumpta vinculació amb un grup criminal terrorista en el marc de l’operació Pandora que es va saldar el mes de desembre amb la detenció d’onze llibertaris que ja són en llibertat. La batuda, que ha tingut com a epicentre l’Ateneu Llibertari de Sants, ha desembocat amb la detenció a Gràcia de dues persones que vivien en un pis del carrer Perill. Com a resposta a l’operació policial s’ha convocat una manifestació avui a les vuit del vespre a la plaça del Diamant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *