Detenen 2 dels possibles agressors del noi que va perdre l’ull per Festa Major

IMG_4166Dos mesos llargs han hagut de passar perquè es comenci a esclarir el sorollós cas del grup que aquesta Festa Major va aixecar les alarmes de seguretat quan va propinar una pallissa a un noi que va acabar perdent un ull. Els Mossos d’Esquadra han practicat en els últims dies i relacionades amb el cas dues detencions, un noi i una noia, tots dos menors i de nacionalitat espanyola, i mantenen l’operació oberta.

El cas va esclatar de manera cruenta per Festa Major perquè va ser difós amb grans titulars, quan el focus informatiu de Gràcia guanya més dimensió i perquè almenys se li suposaven dos casos: un grup pegava pallisses gratuïtes a altes hores de la matinada, quan la gent escampa. Els fets van succeir la matinada de diumenge i la de dimecres, s’hi va barrejar una forta rumorologia fins al punt d’assenyalar alguns col·lectius determinats, sempre de fora de Gràcia, i en el primer dels casos una de les víctimes, un noi de 28 anys, va perdre la visió d’un ull.

Aquesta greu agressió, que ara ha motivat les dues detencions, es va produir a les quatre de la matinada del diumenge amb inici del conflicte al carrer Joan Blanques i amb final al passeig de Sant Joan, i es va originar quan un grup va buscar-ne un altre amb l’excusa de demanar tabac. La brega va acabar amb corredisses i cops de pal, que es van acarnissar amb un dels nois del grup agredit quan va auxiliar una altra víctima que havia ensopegat en la persecució. El noi va acabar ingressat a urgències de l’Hospital de Sant Pau, on va ser intervingut quirúrgicament.
Dos mesos després d’aquella matinada del 16 al 17 d’agost, el passat 13 d’octubre el setmanari La Burxa, del barri de Sants, va engegar una campanya de recerca de testimonis en paral·lel a l’operació policial, centrada en cinc agressors.

El 15 d’octubre es va produir aquestes primeres detencions. Els detinguts, segons han confirmat fonts policials, són menors, ell veí de Terrassa i ella de Barcelona. Per la seva banda, segons fonts pròximes a la família, l’agredit fa vida normal i, tot i la pèrdua de visió d’un ull, no ha patit cap afectació a la cara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *