La reforma de Travessera obliga a retirar 120 arbres

p08f2La reforma de la Travessera de Dalt, que va començar a executar-se dissabte passat -no sense problemes de circulació a banda muntanya pels talls de circulació a un dels dos carrils d’accés al túnel de Lesseps- afectarà un total de 120 arbres que es retiraran tant pel canvi de secció en el disseny del carrer com per la instal·lació de canalitzacions de la xarxa pneumàtica de recollida de residus. En una nota inforamtiva, l’Ajntament ha explicat en detall que 46 d’aquests exemplars es traslladaran als vivers municipals i que els 74 restants s’enviaran a la planta de compostatge per ser reciclats.
El canvi de fesomia de la Travessera de Dalt, a la llarga, també augmentarà la superfície d’arbrat, ja que en la mateixa nota s’apunta que la reurbanització del tram entre Lesseps i Escorial comportarà plantar 203 nous arbres. Les obres, tal com va explicar aquest setmanari la setmana passada i tal com ha comunicat per carta l’alcaldessa, Ada Colau, als veïns, s’allargaran fins a l’abril de 2017.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *