La Sala Beckett decideix com diu adéu a Gràcia amb la participació dels espectadors

p12f1La Beckett ja té data per al trasllat definitiu al Poblenou. Serà al setembre, després d’anys d’ajornaments per culpa d’unes obres a la nova seu que encara no han acabat. Per acomiadar aquests 27 anys d’història a la Vila, la direcció prepara una gran sorpresa envoltada de molt secretisme. L’únic que se sap per ara és que es farà amb la participació de tots els espectadors que hagin gaudit d’algun espectacle a la seu de Ca l’Alegre de Dalt durant tot aquest temps.

Aquesta serà l’última temporada de la Beckett a Gràcia.Fa sis anys, la direcció anunciava el trasllat a l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou però fins ara no havia posat data per al tancament de la sala gracienca. La direcció contempla acabar les obres aquest estiu i això permetrà començar nova temporada al setembre fora de Gràcia. Però abans de marxar, vol acomiadar els 27 anys d’història a Ca l’Alegre de Dalt amb un acte que organitza personalment Toni Casares, director de la Beckett. S’estan estudiant diverses possibilitats, entre elles, una obra amb artistes que hagin passat per l’escenari de la sala gracienca que encara no té data concretada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *