El nou símbol del comerç

Creat perP06F2 les mans de la ceramista Victòria Ibars, la torre del rellotge que els comerciants van convertir en caganer i que va es va passejar pels carrers de la Vila ara fa dos nadals, redueix dimensions i es reivindica com a símbol dels botiguers, i com a nova estrella de les festes. El Campanar de Gràcia, amb 150 anys, és un símbol distintiu de la Vila. Ningú no ho posa en dubta, i ara els comerciants volen seguir reivindicant aquesta figura però en la seva versió de caganer, com van fer per Nadal ara fa dos anys.

La Maria Llanos, membre de l’Associació Verdi Comerç, i l’artista Victòria Ibars, de la botiga ja la van materialitzar amb una figura de dimensions similars a les d’una persona, però aquesta setmana el rellotge caganer té nova mida. Del forn i les mans d’Ibars, els comerciants presenten aquesta figura i la defensen com el seu símbol. “Crec que és una figura bonica, símbol de prosperitat i bona sort, i que pot funcionar molt bé de cara a Nadal”, explica la propietària de 66 botons. Amb un preu de 20 euros, la figureta ja ha sortit a la venda i, segons la seva creadora, està tenint molt d’èxit, i no només entre els botiguers. “El procés és totalment artesà, no tinc motlle així que cadascuna és única”, clou l’artista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *