La cadena NBC roda la superproducció per capítols ‘Emerald City’ al Park Güell

p01f1El Park Güell, concretament el passeig de les palmeres i la plaça de la Natura, s’ha tornat a convertir aquesta setmana en un gran plató de cinema pel rodatge de la superproducció nord-americana ‘Emerald City’, que la cadena NBC emetrà a partir de l’estiu de 2016 en format de sèrie per capítols. ‘La ciutat maragda’ evoca una recreació de la història del Mag d’Oz i la gestió del rodatge corre a càrrec de Fresco Films, la productora que ha assumit el desplegament de ‘Joc de Trons’ a l’Estat espanyol.

Vincent d’Onofrio, conegut pel seu paper de ‘recluta patoso’ a La chaqueta metálica o a Jurassic World i Adria Arjona de True Detective són els principals protagonistes de la sèrie, que va aterrar dilluns a mitja tarda a l’entrada de Ramiro de Maeztu del Park Güell i va ocupar tant bona part de l’aparcament d’autobusos com l’espai de passeig a tocar del Cottolengo. Cinc camions a l’entrada del carrer Olot, cartells en anglès per tot el perímetre de la zona monumental i un fort desplegament de tràilers instal·lats a l’aparcament, on s’ha fet la feina de vestuari i maquillatge- han estat incentius extres pels turistes que han visitat el parc aquests dies, fotografiant la zona del rodatge o esperant per seguir el seu recorregut, limitat en els moments de gravació. Tot i que els actors protagonistes no s’han deixat veure amb facilitat, els extres s’han mostrat més accessibles.

El rodatge, que s’ha aturat tota la setmana a Barcelona, també té escenaris a Sevilla, Antequera, Guadix, Calahorra i el Cabo de Gata.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *