El Casal Popular Tres Lliris s’insta·la a l’antiga comissaria de la policia nacional de Torrent de l’Olla

comissariaDesprés del desallotjament dijous al matí de l’oficina bancària que acollia el Casal Popular Tres Lliris, els integrants d’aquest espai han okupat l’antiga comissaria de la policia nacional situada al carrer Torrent de l’Olla, a tocar de la plaça Lesseps. Els promotors del casal han emès un comunicat on adverteixen que si creien que “tapiant un espai alliberat, es podrien apuntar una victòria els hi diem, que no, que cada atac ens fa més forts i que si alliberar un bloc per famílies amb la PAH, és indispensable, o okupar un banc és un atac directe a un dels grans exponents del capitalisme, okupar una comissaria, té una càrrega simbòlica que per si sola justifica tots els riscos viscuts” remarcant que han convertit “un símbol de repressió en un espai de llibertat”. L’anterior govern va aturar la subhasta de la comissaria i tenia la intenció de cedir-la a entitats, tot i que encara no hi havia res lligat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *