Marxa nocturna contra la violència masclista

feministaDesenes de persones van desafiar ahir a la nit el fred per denunciar la xacra de la violència masclista la vigília del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Els manifestants van recórrer el centre de la Vila i van acabar davant la seu del Districte on van penjar la pancarta que obria la marxa “Ens volem vives i amb vides dignes”i van fer la lectura del manifest contra aquesta xacra social que van simbolitzar amb una perfomance amb dones estirades al terra da la mateixa plaça.

1 thought on “Marxa nocturna contra la violència masclista

  1. Be la nota, però eren LES MANIFESTANTS… perquè eren dones i majoritàriament joves!!! i molt bé per la convo que la marxa nocturna. els homes en aquesta no hi eren cridats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *