L’Hospital de l’Esperança estrena el CUAP provisional

p07f1L’Hospital de l’Esperança ha posat en funcionament aquest dimarts el Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP), l’últim que quedava per engegar a Barcelona, en la solució provisional que van acordar CatSalut i l’Ajuntament a mitjan octubre (vegeu L’Independent núm. 594) i que obre aquest espai com a urgències fins a les 00.00 hores i no fins a les 20.00 hores com fins ara. Aquesta primera fase es completarà amb una reubicació del servei al CAP Larrard, que gestiona FAPEM, ja amb un servei ininterromput quan es completi aquest 2016 aquesta part del mapa sanitari en una operació a tres bandes que implica l’Hospital de l’Esperança, el nou CAP Vila de Gràcia del carrer Còrsega i el CAP Larrard de la Travessera de Dalt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *