El projecte de l’Abaceria es redactarà a la primavera per començar les obres el 2017

p07f1El procés de reforma del mercat de l’Abaceria torna a tenir sobre la taula les mateixes dates pactades amb els paradistes a l’estiu: trasllat a la part alta del passeig de Sant Joan el primer trimestre de 2017 per començar les obres. Almenys aquesta és l’última informació facilitada pel Districte, després que manifestés davant els grups municipals ara fa dues setmanes (veieu l’Independent 599) els seus dubtes sobre aspectes de l’estudi actual.

Primer, la pressió dels paradistes perquè l’Ajuntament desencalli la reforma per al 2017, després de cinc anys de negociacions i d’un llarg procés que, segons els paradistes, va arribar a l’estiu amb el suport de la majoria de comerciants. Una setmana més tard, el Districte contesta amb dubtes sobre la proposta actual o la recerca d’un consens polític i social més ampli, posant fre a una reforma que ja tenia data de trasllat a la carpa provisional. I aquest dimecres, nou moviment: el regidor del Districte Eloi Badia assegura durant la sessió plenària que tenen intenció d’engegar el procés de reforma de l’Abaceria, després d’una reunió amb l’Institut de Mercats aquest mateix dia. Així, la redacció del projecte es faria durant els mesos d’abril i maig i es podrien començar les obres el 2017. Alguns dels paradistes consultats pel setmanari aquest mateix dijous, i que desconeixien l’anunci fet pel Districte, han manifestat la seva satisfacció i esperen que es compleixin els terminis del  darrer mercat per reformar de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *