La residència estudiantil de Sèneca perdrà 3 plantes de pàrquing i també habitacions

p01f1La residència d’estudiants del carrer Sèneca, promoguda el 2014 per la filial immobiliària del grup hoteler Majestic, Valisa S.L., i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) com a principal partner, es mou un cop confirmat que la iniciativa no queda afectada pel pla de limitació de l’Ajuntament a l’obertura d’establiments hotelers i residencials. L’empresa ha demanat la llicència d’obres per a una proposta d’impacte menor a l’anterior.

El projecte de residència d’estudiants, al número 24 del carrer Sèneca, cantonada Mireia i a tocar del Jove Teatre Regina, s’ha reformulat amb l’objectiu de reduir la pressió de mobilitat en l’entorn. El canvi més significatiu, segons explica el director general de Majestic Hotel Group, Malco Par, és la reducció dels quatre soterranis previstos, on s’havien d’ubicar fins a 92 places de pàrquing, i on ara es preveu espai només per a 13 turismes, 5 motos i 5 bicicletes, a més d’un lloc de recàrrega elèctrica. L’oferta global de places, en aquest sentit, també es redueix ostensiblement: de 198 places residencials, que abans es distribuïen sobretot en habitacions dobles però també alguna triple i alguna quàdruple es passa a un nou projecte de 146 places totals. “Hem adaptat el projecte inicial, tenint en compte l’impacte en l’entorn que podíem tenir i hem reduït places per guanyar qualitat”, apunta el portaveu de Valisa S.L. a l’Independent.
No obstant això, el que no varia respecte del pla inicial és la dimensió de l’edifici, previst com un bloc de planta baixa i tres pisos, però amb les plantes segona i tercera enretirades de la façana. “Ja vam tenir en compte en un primer moment que l’edifici no es posés a sobre dels veïns”, conclou Par.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *