La Beckett s’acomiada de Gràcia amb 27 espectacles emblemàtics

Foto 1 bajaLa Sala Beckett ha començat a preparar les maletes; aquesta serà l’última temporada en què el teatre tindrà la seu a Gràcia. Però abans de fer el trasllat al nou edifici de Poblenou, l’espai teatral -que compta amb una trajectòria de 27 anys al carrer Alegre de Dalt- dirà adéu amb la revisió, en forma de lectura, de 27 de les obres més recordades de la seva història. Aquesta és la forma amb què el teatre ha decidit acomiadar-se, després de la consulta feta als espectadors i seguidors de la sala.

Creadors com Xavier Albertí, Mercè Arànega, Sergi Belbel, Josep M. Benet i Jornet, Oriol Broggi, Laura Conejero, Pep Cruz, Lluïsa Cunillé, Míriam Iscla, Julio Manrique, Pau Miró, Àlex Rigola o Lluís Soler, ja han confirmat la seva participació en el comiat. Aquestes trobades seran del 29 de febrer al 20 d’abril de 2016 i, a més de les lectures s’organitzaran taules rodones i activitats paral·leles sobre diferents temes de teatre contemporani i sobre el passat i el futur de la Sala Beckett.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *