El festival Ronda arrenca la setena edició al gener

unnamed-11El festival Ronda, impulsat per l’Heliogàbal el 2013, arrenca la setena edició el proper 3 de gener amb Arponera i Hidrogenesse. Si l’any passat, els concerts van tenir lloc a EART i al Sidecar, el proper Ronda no sortirà de la Vila; el doble concert d’obertura del festival tindrà lloc al CAT. La banda Arponera acaba d’editar Al bosc, i Hidrogenesse -després de Roma i Most- passaran una temporada sense fer concerts després de l’actuació al Ronda. La banda de rock liderada per la Heather Cameron, que s’ha encarregat d’escollir els companys d’escenari -els joves Mourn-, completaran el cartell actuant dilluns 4 de gener al renovat teatre dels Lluïsos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *