Els veïns de la Guàrdia Civil voten ERC; els de plaça de la Vila, En Comú Podem

DSC_2626L’anàlisi dels resultats de les 88 seccions censals en les eleccions generals del passat diumenge ha permès descobrir un cop més fins al detall què voten els veïns a cada mesa electoral i el mapa definitiu deixa una taca lila gairebé uniforme als cinc barris de Gràcia. Però en la desena de seccions que canvien de color a favor d’ERC o de Democràcia i Llibertat hi ha algunes curiositats: els republicans obtenen el seu millor resultat, amb un 28,06%, en la secció de cases veïna a la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera, i DL domina, per exemple, en la part alta del carrer Gran i en l’entorn de Lesseps i també al llarg de la Travessera de Dalt. En Comú Podem arriba a puntes del 35% en les seccions censals de l’entorn sud de plaça de la Vila. Més info: http://www.bcn.cat/estadistica/catala/dades/inf/ele/ele38/A110.htm

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *