El Versus Teatre ofereix entrades a meitat de preu pels socis de l’Independent per veure Anna Karenina

kareninaEl Versus Teatre ofereix entrades a meitat de preu (10 euros) per als socis de l’Independent per veure les funcions que tindran lloc del 7 al 24 de gener d’Anna Karenina, un text que  ha despertat la curiositat de la companyia Retret Teatre. Seguint la línia d’adaptar textos cabdals de la literatura com Oceàd’Alessandro Baricco o Sunset Park de Paul Auster, ara han decidit dur a l’escenari l’obra més rellevant de Lev Tolstoi. Lara Díez, Dani Ledesma i Ivan Padilla (que ha adaptat i dirigit el muntatge) construeixen una peça íntima i propera que compta amb la música en directe de Cels Campos, una altra peça clau de la companyia.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *