Els Verdi ofereixen un nou espai per a cinèfils, la Sala Acadèmia

los-binguerosEls cinemes Verdi han inaugurat aquest dimarts un nou espai: la Sala de l’Acadèmia, que acollirà projeccions de sessions especials tres dimarts al mes, programades per l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España -entitat amb què s’ha signat un acord-. Aquests passis seran oberts al púbilc a un preu reduit (3,90 euros, 2,90 pels Amics del Verdi). Retrospectives, preestrenes i cicles per a cinèfils, la proposta ha arrencat aquest dimarts amb  Crónica de nueve meses (1967), i el proper dimarts 19 de gener seguirà amb Los bingueros (1979), de Mariano Ozores, guardonat en la cerimònia dels Goya 2016, el Goya d’Honor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *