L’entrada del Park Güell per Coll del Portell, afectada per 20 cotxes calcinats

portellUna vintena de cotxes calcinats i una vintena més d’afectats és el resultat del greu incident que aquesta matinada s’ha registrat a tocar d’una de les entrades secundàries del Park Güell, la de l’avinguda del Coll del Portell, per causes que encara es desconeixen i que els Mossos d’Esquadra estan investigant. Els fets s’han iniciat cap a quarts de tres de la matinada i el foc s’ha estès ràpidament a la majoria de vehicles estacionats a la banda del mur del recinte modernista. Fonts veïnals han explicat que el foc s’ha originat en un dels vehicles i que el sinistre ha anat afectant progressivament tots els altres vehicles. El fum ha afectat també l’altra banda de l’estacionament en un carrer que en aquest tram ja està format per casetes baixes. Un transformador d’Endesa també ha quedat afectat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *