Els Foguerons desembarquen dissabte a Gràcia

CARTELL-Foguerons-2016-704x1024La 24a edició de la Festa dels Foguerons desembarca dissabte a Gràcia amb la participació de dos carrers més, Travessia de Sant Antoni i Puigmartí, que faran que aquesta festa se celebri en onze espais de la Vila. Els foguerons de Sant Antoni és una tradició mallorquina que ha arrelat plenament a Gràcia on se celebra des de 1993.

Entitats representatives de la Vila com la Fundació Festa Major, la Coordinadora de Colles de Cultura de Gràcia, l’Associació cultural Albopàs, la Federació de Colles de Sant Medir, l’Associació Cultural TRAM, van crear ara fa dos anys la Federació de Foguerons per sumar esforços en el que s’ha consolidat com una de les principals mostres de cultura popular de Gràcia.

Una cercavila de cultura popular amb correfoc i la presència de colles de Mallorca i València com els Xeremiers de Mallorca, Dimonis d’Albopàs, la Dolçaina Borumballa de València i altres colles de Gràcia obriran una nit on el foc és el gran protagonista.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *