Torna la festa més esbojarrada!

ruaLa celebració del Carnaval, marcada a la ciutat pel retorn de la Reina Belluga, tindrà tres epicentres a Gràcia, que s’omple de rues per commemorar la festa més esbojarrada de l’any. El Camp d’en Grassot, El Coll i la Vila no fallen a la cita amb un munt d’activitats més enllà de la tradicional desfilada de disfresses. Al Camp d’en Grassot la rua, que començarà a les cinc a la plaça de la Sedeta, estarà animada per Pep Callau, la Banda Patilla i la banda de cornetes i tambors Les Planes de Sant Cugat.El fi de festa anirà a càrrec de Més Tumàcat. La pista poliesportiva de la Creueta acollirà les comparses i lliurament de premis del barri del Coll a les sis de la tarda. Abans hi haurà animació infantil amb en Rah-mon Roma. Els plats forts són la tabalada de la Colla de diables La Malèfica del Coll, acompanyats pel Grup de Ball Perú Contemporáneo, a les set de la tarda al Parc de la Creueta i el correfoc, que tindrà lloc una hora més tard, amb la Maèlfica també i la Colla de Diables Infantils de la Magòria, Diables de Terrassa i La Garsa de Sant Feliu. La festa es cloura amb el CarnaBall Jove 2016 amb les actuacions de la Karaoke Band i Dj Sendo al poliesportiu de la Creueta a les deu de la nit. La rua de la Vila sortirà dels Jardinets a les sis de la tarda i acabarà a la seu del Districte, on el Rei Carnestoltes aquí sí que llegirà el pregó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *