Oferta 2×1 pels socis de l’Independent per veure “Cansalada Cancel·lada”

11_CANSALADAUn director i un actor es disposen a assajar l’inici d’un espectacle teatral, el qual se suposa que serà un grandiós muntatge basat en el llibre del Gènesi. Però l’actor sempre té un motiu o altre per arribar tard i no entén gaire de què va tot plegat; un altre actor que ha de fer el paper de Déu està il·localitzable; i el director no té gens clar per on haurien d’anar les coses. Aquest és l’argument de l’obra Cansalada Cancel·lada, que protagonitza Fermí Fernàndez i que es podrà veure al Versus Teatre fins al març. Els socis de l’Independent tenen dues entrades a preu d’una per veure qualsevol de les funcions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *