Pugna entre l’MPG i Mossos pel solar de Torrent de l’Olla okupat

solarEl Moviment Popular de Gràcia i els Mossos d’Esquadra han protagonitzat en les últimes hores i des del passat cap de setmana una pugna per l’antic solar de la petanca del Torrent de l’Olla 70, on fins a l’abril passat hi havia la secció de petanca del Casal d’Avis de Siracusa i més antigament s’hi havien fet les festes majors alternatives de l’Associació de Festes Alternatives (AFA). Dissabte desenes de joves van entrar al solar abans del migdia i hi van construir un banc i diversos guarnits amb ampolles d’aigua, a més d’una pintada. Dilluns a quarts de cinc de la tarda els Mossos, acompanyats d’operaris, van tancar de nou l’entrada al solar i poc menys d’una hora més tard un nou grup de joves van tornar a obrir la tanca i van dur-ne una part a a la porta del Districte a plaça de la Vila.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *