La Sedeta acull els principals actes del Dia de la Dona Treballadora a Gràcia

1455881089_Porta-retalls01El Centre Cívic La Sedeta, el Casal infantil La Sedeta i el PIAD Gràcia organitzen tot un seguit d’actes aquesta tarda per commemorar el Dia de la Dona Treballadora. El programa s’inicia a dos quarts de sis de la tarda amb la representació de “Petita Dona Escènica” a càrrec de Dona Cançó. Aquest espectacle incorpora música (Pachamama), clown (Merche Ochoa) i conta contes (Sara Genovart) perquè els infants de 3 a 11 anys hi participin de forma interactiva. A les set
de la tarda, Elisabeth Ulibarri (narració) i Paco Peñaranda (música) portaran a l’escenari “Dones vitals” i a dos quarts de nou serà el torn de l’actuació de la Coral La Sedeta Gospel Singers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *