L’Heliogàbal podrà fer música en viu amb la nova normativa de l’Ajuntament

festigabalL’Ajuntament de Barcelona implicarà fins a cinc departaments en la revisió dels procediments i criteris per reconèixer la possibilitat de fer música en viu amplificada en espais amb llicència de bars, restaurants i cafeteries com l’Heliogàbal, sempre que garanteixin els aspectes de seguretat i aïllament acústic, i en aquest sentit dotarà una línia d’ajuts de 400.000 euros per garantir una transició ràpida als espais que no estiguin adequats. L’anunci s’ha fet aquest migdia en una trobada amb mitjans de comunicació, en la qual també s’ha anunciat la creació de la categoria d’Espai de Música en Viu, que busca reconèixer públicament la labor cultural d’aquest tipus de locals. L’Ajuntament, en una nota, reconeix que l’objectiu de la nova proposta és adaptar el marc normatiu “excessivament restrictiu” fins ara, però marca fins i tot el nivell de decibels als quals poden arribar els espais si toquen a habitatges: 30 dB al dormitori, entre les 7:00h i les 23:00h, i 25 dB al dormitori de les 23:00h a les 7:00h. Els responsables de l’Heliogàbal, després de conèixer el contingut de la proposta dijous passat en una reunió al Districte, es posicionaran sobre la iniciativa municipal aquest dimarts en roda de premsa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *