Mishima, Za! i Pony Bravo en concert el 5 de maig per pagar la multa de l’Heliogàbal

Després de l’anunci fet per l’Ajuntament aquest dilluns sobre la modificació de la normativa de la música en viu, l’Heliogàbal podrà reprendre la seva programació musical i cultural regular, que els seus reponsables calculen que podria ser a mitjans d’abril. Però primer han de fer efectiu el pagament de les quatre multes pendents que sumen un total de 17.600 euros, i assumir els costos de les obres de millora de l’accessibilitat i l’evacuació, així com un estudi d’impacte acústic; tot plegat ascendeix a 25.000 euros. Per recollir aquests diners, l’Heliogàbal ha organitzat un concert a Razzmatazz el 5 de maig, anomenat Pagar la multa, amb Mishima, Za! i Pony Bravo; tant la sala com els grups han facilitat l’organització del concert. Les entrades tindran un preu de sortida de 15 euros i a partir d’aquí tothom podrà pagar el que li sembli convenient. També obren una fila zero per a “les contribucions a la causa” dels qui no puguin assistir al concert. A finals de setmana ja es podran comprar les entrades, quan enllesteixin el nou sistema de venda directa que l’Heliogàbal assumeix a partir d’ara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *