Els Mossos entren als Blokes Fantasma per suposats delictes comuns

ros
Els Mossos d’Esquadra han irromput aquesta matinada, cap a les cinc, als històrics Blokes Fantasma de l’avinguda del Coll del Portell, a la Salut, la casa okupada més veterana de Gràcia al costat de la Kasa de la Muntanya, en el marc d’una investigació a partir d’una comissió rogatòria internacional per atracaments comesos a Alemanya. L’operació, desvinculada de qualsevol desallotjament de l’immoble, també ha tingut una derivada en un pis del carrer Ros de Olano (foto), fet que ha produït complicacions en el trànsit a la Vila, i un altre al Carmel. En aquesta última casa hi ha hagut una detenció. En un comunicat el Moviment Popular de Gràcia ha denunciat que l’operació s’emmarca també en la lògica d’utilitzar acusacions de delictes comuns “per justificar atacs als moviments socials i polítics”. Els moviments socials de Gràcia han convocat aquest vespre a les 19 hores una manifestació a la plaça del Diamant, just mitja hora després que hagi començat l’audiència pública al Districte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *