Gràcia commemora l’aniversari de la II República

Cartell_República JardinetsAquest dissabte se celebrarà un acte per commemorar l’aniversari de la II República als Jardinets de Gràcia, al costat del lloc on originàriament es va ubicar l’estàtua de la República i el medalló de Pi i Margall, a l’actual plaça de Joan Carles I. Aquest acte compta amb el suport dels districtes de Gràcia i l’Eixample. L’acte començarà a les onze del matí amb els parlaments de Gerardo Pisarello, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament, i Lluís Permanyer, conegut cronista de la ciutat. A continuació actuaran les colles dels Castellers de Gràcia i els Castellers de la Sagrada Família que donaran pas a l’espectacle musical Anda, jaleo, jaleo, del grup teatral Catorzedabril, amb poemes i cançons de la República i la Guerra Civil. La festa commemorativa finalitzarà amb un aperitiu popular on es repartirà el pintxo republicà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *