Un grup anarquista reivindica l’incendi dels 40 vehicles a Coll del Portell

portellUn grup anomenat Individualidades por la Dispersión del Caos, d’arrel anarquista, ha reivindicat en un comunicat a la xarxa Contrainfo l’incendi que el passat 26 de gener va acabar afectant 40 vehicles estacionats al final de l’avinguda del Coll del Portell, a tocar d’una de les entrades del Park Güell. En el comunicat el grup, fins ara desconegut, fa una llarga crítica contra el capitalisme i a favor “del conflicte permanent i multiforme” i expliquen que l’acció inicialment anava contra una furgoneta de la companyia Prosegur, a la qual li van cremar pastilles d’encesa als pneumàtics davanters i darrers. “Encara que el nostre objectiu inicial era la furgoneta de l’empresa de seguretat, no lamentarem la destrucció de la resta de màquines; de fet, ens n’alegrem i reivindiquem la destrucció total o parcial dels 40 vehicles”, apunten. En un to desafiant, si bé es desconeix la capacitat organitzativa i estructural del grup, el comunicat d’Individualidades por la Dispersión del Caos diu que “la guerra ja ens ha estat declarada fa molts de temps; ara és qüestió de prendre la via del conflicte o seguir acotant el cap mentre es du un posat radical”. La tesi policial oficial sempre va sostenir que l’incendi havia estat provocat per un curtcircuit.

 

1 thought on “Un grup anarquista reivindica l’incendi dels 40 vehicles a Coll del Portell

  1. Fa mesos que apareixen comunicats d’aquests a Internet. Penso que realment això es guerra bruta de gent que no vol que el moviment llibertari avanci (policia?)
    Doncs les coses que en aquests comunicats es diuen no tenen ni cap ni peus semblen escrits per algú que ha vist més pel·lícules de Hollywood que no pas de qualsevol llibertari que hagi llegit un llibre sobre anarquisme. Sempre son de grups anònims o que ningú coneixes tant dins com fora del moviment, sempre firmen al final amb un FAI-FRI organització que no existeix i que els mossos volen fer real a base de muntatges i operacions antiterroristes com Pandora o Pinyata i sempre són de fets que ningú coneix, sense informació concreta d’aquests o molt a posteriori com es el cas d’aquesta noticia.
    Sincerament no faria gaire cas d’un comunicat infantil i estúpid que surt en no se quina pàgina web. Quan els bombers ja van dir que no era provocat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *