Un Europa intractable es manté en segon lloc

Cg0oFPDW0AAE7JTPas endavant de l’Europa per quedar en segona posició. Els graciencs han sumat tres nous punts a Palamós i ja porten vint jornades sense perdre. L’equip de Poch s’ha avançat amb un gol de Fran Bea només començar el partit, però els empordanesos han capgirat el marcador en vint minuts. A la represa l’Europa ha empatat amb una jugada personal de Nils i Àlex Fernàndez ha fet el gol de la victòria amb un gran xut de falta. Un marcador que ja no s’ha mogut tot i que l’Europa s’ha quedat amb deu homes per l’expulsió de Lozano que acabava de sortir i ha vist dos grogues. Un sensacional Gianni de nou ha evitat que el Palamós aconseguís empatar i els escapulats es mantenen segons amb un punt d’avantatge respecte el Gavà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *