Gràcia celebra la XXVII Setmana de la Gent Gran

setmanagentgran-1024x905Des d’avui i fins divendres Gràcia celebra XXVII Setmana de la Gent Gran amb el lema “Saviesa amb Gràcia”. Els equipaments i altres espais del Districte acolliran diferents activitats impulsades pel Consell de la Gent Gran del Districte. Aquesta tarda a un quart de sis de la tarda el regidor Eloi Badia donarà el tret de sortida a la plaça de la Vila de Gràcia amb una audició i ballada de sardanes amb la Cobla Popular i la participació de l’Esbart Lluís Millet. Posteriorment es podrà visitar l’exposició La Setmana de la Gent Gran, a l’interior de la seu del Districte on s’oferirà un petit refrigeri. Més enllà de l’acte inaugural, les jornades ofereixen passejades, activitats esportives, cantada d’havaneres, trobada d’artesanes, experiència de cultura oral, ball o cinefòrum. Podeu consultar el programa clicant AQUÍ.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *