La Trobada Biennal dels Gegants de Gràcia celebra deu anys

trobada-gegants-graciaEl primer dissabte de maig dels anys parells els gegants de tot Catalunya tenen una cita a Gràcia, on la colla gegantera fa la Trobada Biennal, que enguany arriba a la desena edició. La trobada, que aplegarà una quinzena de colles del país, coincidirà amb la Festa del Comerç de Gràcia. Les activitats duraran tot el dia i arrencaran amb una cercavila de matinades que recorrerà els carrers més cèntrics i s’acabarà a la plaça de la Vila. A la tarda els gegants prendran el protagonisme amb una plantada a les cinc a dalt de tot del carrer Gran, que desembocarà en una cercavila. El moment àlgid de la jornada serà la mostra de balls que es farà a la plaça de la Vila a dos quarts de vuit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *