Mor el jove militant de l’Esquerra Independentista, Ferran Blasi

bastonersEl jove militant de l’Esquerra Independentista Ferran Blasi (a l’esquerra de la foto) ha mort aquest dijous fruit d’un sobtat atac de cor. Gracienc d’adopció, formava part del grup de suport als presos Rescat i era un habitual de La Torna i de la Barraqueta, ateneus independentistes de la Vila. Fester del carrer Progrés, era bastoner de la colla Cop a Cop. Blasi es va fer popular quan va ser acusat juntament amb Gregori Saavedra d’enaltiment de terrorisme per l’Audiència Nacional per haver exhibit pancartes de les preses catalanes d’ETA a la Diada del 2012 al Fossar. El Tribunal Suprem els va absoldre i va deixar sense efecte i sense possibilitat de presentar recurs la condemna de l’Audiència Nacional, que va dictaminar un any de presó i set d’inhabilitació per cada un dels acusats. Les mostres de condol dels seus companys de l’Esquerra Independentista no s’han fet esperar i els propers dies es donaran a conèixer els detalls de l’homenatge que se li prepara.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *