Remuntada de play-off!

Ch9O-YQWMAA7Co4L’Europa ha sumat el punt que necessitava per assegurar matemàticament el seu quart play-off d’ascens a 2B consecutiu. Els graciencs han empatat al camp del Santfeliuenc (0-0) en un partit sense història que els situa ja segur entre els quatre primers perquè la Montañesa, cinquens, han perdut al camp del Vilafranca i s’allunyen a tres punts amb l’average en contra. L’equip de Poch ja no podrà ser segon perquè el Gavà ha tornat a guanyar i ha d’assolir com a mínim un empat per assegurar la tercera plaça perquè els penedesencs són a dos punts. L’eufòria s’ha desfermat entre els jugadors europeistes, que han estat acompanyats per desenes de seguidors, quan l’àrbitre ha xiulat el final del partit. Els escapulats han signat la segona millor volta de la història en una remuntada de play-off espectacular després d’un inici de lliga decebedor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *