L’Heliogàbal anuncia que tanca el dia que l’Ajuntament activa la nova normativa

p09f1

Tal com van apuntar la setmana passada (vegeu L’Independent núm. 621) a l’espera de l’última reunió que han mantingut aquest dilluns amb tècnics del Districte, els responsables de l’Heliogàbal han anunciat aquest dimarts que tanquen el bar un mínim de quatre mesos com a causa de la lenta tramitació administrativa que segueixen el pla d’usos i la nova normativa d’establiments de música en viu, aquesta última a la qual es va comprometre l’Ajuntament fa tres mesos. Justament avui, poques hores després de l’anunci fet per la sala, el consistori ha activat la circular que fa que entri en vigor la nova normativa, però que obre només un període d’obres i adaptacions que l’Heliogàbal calcula que els durarà quatre mesos. “Se suposa que al juny podrem iniciar un llarg procés de projectes, obres, estudis d’impacte acústic i inspeccions; anant bé, uns quatre mesos”, diuen. Després de més de 100 dies sense fer concerts, doncs, l’Heliogàbal anuncia el tancament mentre no puguin tornar a fer concerts. “L’única solució perquè els deutes no continuïn creixent és tancar de manera immediata”, apunten en un comunicat. El comiat serà el 19 de maig amb un recital de poesia amb Dolors Miquel, Enric Casasses, Blanca Llum Vidal, Eduard Escoffet, Maria Cabrera i Andreu Subirats.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *