El San Fernando, primer rival de l’Europa en el play-off d’ascens a 2B

59xrgrsEl San Fernando serà el primer rival de l’Europa als quarts de final del play-off d’ascens a Segona B. L’equip gadità, tercer classificat del grup d’Andalusia i Ceuta per darrera del Còrdova B i del Sanluqueño, va ser fundat oficialment el 1943 i té experiència a Segona B, on hi va jugar la temporada 2013/2014. Juga els seus partits a Bahía Sur, al batejat com Estadio Iberoamericano 2010, de gespa natural, rodejat d’una pista d’atletisme i amb capacitat per a 8.000 espectadors. Tot i que hauran d’afrontar un desplaçament de més de mil quilòmetres, els graciencs tindran l’avantatge de jugar el partit de tornada a casa, d’aquí dues setmanes. El partit d’anada tindrà lloc aquest diumenge a les set de la tarda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *