La reordenació dels Serveis Socials al Coll i Grassot s’endarrereix 6 mesos

p06f1Les obres d’arranjament del nou local del carrer Maignon 15 que ha d’acollir el Centre de Serveis Socials de Coll-Vallcarca ja han començat, un any després que el Districte es decidís per aquesta opció i descartés les plantes superiors del mercat de Lesseps. A Sant Lluís 90 la reubicació del serveis socials de Grassot s’ha alentit i ja ha superat els terminis prefixats.

Els temps de l’administració són llargs: des que el desembre de 2014 l’exregidora, Maite Fandos, va admetre la necessitat de traslladar el Centre de Serveis Socials de Coll-Vallcarca del carrer Aldea, afectat per corrents d’aigua que haurien fet emmalaltir dues treballadores, van passar sis mesos fins que el març de 2015 es va triar la ubicació de Maignon 15 i fins aquest mes de maig de 2016 no han engegat les obres de distribució de l’espai, noves instal·lacions i acabats interiors.

S’hi veu moviment i hi ha rètols informatius per als veïns, però els sindicats ho veuen “poc realista” que es parli de trasllat al juliol. “En el millor dels casos l’apertura podria ser el setembre però no ho veiem clar”, apunta un portaveu de la taula de sindicats que han format CC.OO, CGT i UGT per seguir el tema. L’última data oficial era “a mitjans de juny” (vegeu l’Independent núm. 606). Mentrestant, des de l’octubre, i com a conseqüència de la polèmica per les malalties que van obligar a redistribuir la recepció, els treballadors passen la meitat de la setmana fent gestió a la seu central del carrer València i l’altra meitat van al carrer Aldea però no tenen prou ordinadors per fer la seva feina i atendre els pacients sense entrebancs.

A Camp d’en Grassot, per la seva banda, també s’ha superat la previsió que donaven les mateixes fonts municipals al gener per a l’abril. Tot i que la façana ja llueix sense la bastida, a l’interior encara queden molts elements per ubicar com el mobiliari o l’arranjament definitiu de l’entrada principal pel carrer Alegre de Dalt. Tenint en compte aquest endarreriment però també la impossibilitat que s’inauguri oficialment cap espai en període electoral, la data del nou Centre de Serveis Socials de Grassot també se n’anirà al juliol o directament al setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *