La reordenació dels Serveis Socials al Coll i Grassot s’endarrereix 6 mesos

Els temps de l’administració són llargs: des que el desembre de 2014 l’exregidora, Maite Fandos, va admetre la necessitat de tras- lladar el Centre de Serveis Socials de Coll-Vallcarca del carrer Al- dea, afectat per corrents d’aigua que haurien fet emmalaltir dues treballadores, van passar sis me- sos fins que el març de 2015 es va triar la ubicació de Maignon 15 i fins aquest mes de maig de 2016 no han engegat les obres de dis- tribució de l’espai, noves instal- lacions i acabats interiors.

S’hi veu moviment i hi ha rètols informatius per als veïns, però els sindicats ho veuen “poc re- alista” que es parli de trasllat al juliol. “En el millor dels casos l’apertura podria ser el setembre però no ho veiem clar”, apunta un portaveu de la taula de sindi- cats que han format CC.OO, CGT i UGT per seguir el tema. L’últi- ma data oficial era “a mitjans de juny” (vegeu l’Independent núm. 606). Mentrestant, des de l’octu- bre, i com a conseqüència de la polèmica per les malalties que van obligar a redistribuir la re- cepció, els treballadors passen la meitat de la setmana fent gestió a la seu central del carrer València i l’altra meitat van al carrer Aldea però no tenen prou ordinadors per fer la seva feina i atendre els pacients sense entrebancs.

A Camp d’en Grassot, per la seva banda, també s’ha superat la previsió que donaven les matei- xes fonts municipals al gener per a l’abril. Tot i que la façana ja llu- eix sense la bastida, a l’interior encara queden molts elements per ubicar com el mobiliari o l’arranjament definitiu de l’en- trada principal pel carrer Alegre de Dalt. Tenint en compte aquest endarreriment però també la im- possibilitat que s’inauguri ofici- alment cap espai en període elec- toral, la data del nou Centre de Serveis Socials de Grassot també se n’anirà al juliol o directament al setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *