Roger Andreu, guanyador el concurs del cartell: “He plasmat tots els vessants de la festa”

p06f2
Foto: JM Contel

A en Roger Andreu, conegut com a Mr. Andreu, se li gira feina. Va prometre als seus amics que els convidaria a una cervesa si guanyava el concurs del cartell de Festa Major. Amb el que li quedi se n’anirà de vacances amb la seva companya.

Era el primer cop que et presentaves al concurs?
No, el tercer. L’any passat no em vaig presentar perquè havia canviat de feina i no tenia temps. En vaig fer un però no tenia el nivell que volia i es va quedar en un calaix.

T’esperaves guanyar?
Sabia que em classificaria, però no m’esperava guanyar perquè hi havia més de dos-cents treballs. Quan em van trucar dient-me que estava entre els trenta seleccionats i després entre els deu sí que vaig pensar que tenia opcions. El primer cop que em vaig presentar no em van seleccionar, però el segon sí, tot i que vaig per un cartell per agradar.

Aquest cop no?
L’he fet en una hora i mitja. És molts visceral, és un dibuix que m’és molt fàcil de fer perquè és molt jo, no és gens forçat, he fet el que a mi m’agrada sense donar-li voltes.

Què hi has plasmat?
Tots els vessants de la Festa. La música moderna a l’esquerra, la rumba a la dreta, la festa de dia a sota amb una mare -i no un pare com sempre- amb un nen a coll i la cultura popular a la dreta. Molt subtilment he fet també una ombra al costat del pare rient que representa els que no volen la festa.

Tu sí que hi participes.
Sóc a la Comissió de La Perla i cada any faig la samarreta. La que ha quedat tercera també és del carrer i és qui fa el programa. Qui sap si serà el nostre any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *