Nova marxa multitudinària i els incidents més greus en la tercera nit pel Banc Expropiat

imageDe res ha servit el canvi d’estratègia dels Mossos per contenir els prop de dos mil manifestants lluny del Banc expropiat en la tercera nit de protestes a Gràcia amb el bloqueig dels principals carrers accessibles al local de Travessera de Gràcia 181. La manifestació ha anat voltant d’una bona estona sortint de Revolució i girant per Torrent de L’Olla, Perill i Milà i Fontanals i, en un moment donat, cap a les deu del vespre, hi ha hagut els primers incidents contra una entitat bancària de la plaça del Diamant. Els Mossos no s’han mogut del bloqueig però la resta d’operatiu ha arribat amb furgonetes on hi havia els manifestants, entre els quals destacaven una cinquantena de persones al principi de la concentració. L’enfrontament s’ha acabat produint quan el carrer Gran ha estat l’escenari de nous incidents i les càrregues més fortes s’han registrat a Revolució i Diamant. Als 54 ferits dels dos dies anteriors (20 agents i 34 manifestants) se sumen ara 6 agents i cinc manifestants més. S’han cremat tres caixers i s’han trencat dos aparadors. Avui dijous fonts dels moviments socials donen per fet que hi tornarà a haver la quarta concentració. image

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *