El Nou Sardenya es vestirà de gala per aconseguir que l’Europa passi ronda

El ritme de venda d’entrades va a bon ritme i es preveu una de les millors entrades dels darrers anys. L’empat aconseguit a terres gaditanes en un partit que l’Europa va controlar fins als instants final del partit quan els azulinos van empatar i fins i tot van gaudir de bones ocasions per endur-se la victòria fa que l’afició tingui con- fiança en passar a semifinals. El valuós gol de Fran Bea al minut 9 pot valer el seu pes en or i trenca el malefici de quinze anys sense marcar lluny del Nou Sardenya en un play-off. L’últim jugador que ho va aconseguir va ser Ser- ranoel10dejunyde2001aVi- lafranca de Bonany. El tècnic Albert Poch treu ferro a aquest fet assenyalant que és “un detall” pe- rò deixa clar que “marcar fora era un dels nostres objectius”. Con- tent amb el resultat aconseguit, el míster gracienc considera que el partit de diumenge serà “molt diferent perquè ells estan acostu- mats a jugar amb un camp gran”. L’única nota negativa, l’esguinç al turmell del pitxitxi Àlex Poves, que no podrà ser sobre la gespa diumenge ni al partit d’anada de la segona ronda si l’Europa eli- mina el San Fernando. Un con- tratemps important per a Poch, que reconeix que la seva lesió ja va trastocar els plans de l’equip a l’anada i que l’obligarà amb gai- rebé tota seguretat a canviar el sistema.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *