Nit d’acampada davant del Banc després d’un diumenge amb 22 ferits més

webjpg

Una desena de persones han passat la nit al ras i en tendes de campanya davant del Banc Expropiat, un cop ahir diumenge al vespre es va acabar a plaça Rovira la manifestació de la tarda sense incidents. Aquests últims fets contrasten amb la violència desfermada la setmana passada de dilluns a dimecres i amb el tens matí de diumenge que, previst inicialment com un dia de protesta festiva, va derivar cap a les dues de la tarda en nous enfrontaments que van deixar 22 ferits més (15 manifestants i set agents de policia). Els incidents es van produir després d’una pluja d’aigua i farina per part dels manifestants, a més d’alguna llauna. Amb aquesta vintena més de ferits, el conflicte pel Banc Expropiat ja en suma 87.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *