El Districte de Gràcia desestima la compra del  Banc Expropiat perquè excedeix del mig milió d’euros

20160531_131205

El regidor de Gràcia, Eloi Badia, ha rebutjat aquest migdia en roda de premsa la compra del Banc Expropiat tant per part de l’Ajuntament com per una eventual “iniciativa ciutadana” que estigués avalada pel consistori, ja que el preu de sortida aproximat que posa el propietari supera el mig milió d’euros. Badia, que ha apuntat que aquesta línia de negociació “s’ha descartat” encara que els locals de l’entorn estan “en xifres semblants”, ha apuntat que l’opció actual segueix sent la continuació del projecte “en un altre lloc” i que manté una línia de contacte oberta amb “col·lectius que han participat en el Banc Expropiat”. El regidor també ha agraït l’oferiment “desbordant” de col·laboració per part de les entitats de Gràcia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *