Denunciat el jove agredit per soldats per entrar violentament en un sopar de veïns protestant per sorolls

Tarek Ryan, el jove a qui tres presumptes soldats dels Estats Units li van trencar la cara la nit de divendres 20 a disabte 21 en la confluència dels carrers Llibertat amb Fraternitat quan els demanava silenci a les 6 de la matinada, ha estat denunciat per un grup de veïns que el passat 13 de maig participava en un sopar en un estudi d’arquitectura de la zona. Els fets van succeir quan Ryan va irrompre violentament en l’estudi, segons consta en la denúncia que han presentat a Mossos d’Esquadra, i va queixar-se del soroll que feien. Segons aquesta denúncia, el jove portava dos ganivets i els va llançar un gerro. Vuit dels veïns afectats per aquest episodi han reconegut Ryan a partir de la seva imatge, que El Periódico va publicar divendres a la tarda, i després que l’Independent publiqués divendres al matí la història en exclusiva. Fonts policials han apuntat que la investigació per la pallissa contra Ryan segueix oberta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *