Mercats planteja reduir el súper de la nova Abaceria a favor de cooperatives de consum

Mentre els tres estudis avancen i els contactes es multipliquen, també entre els veïns i els tècnics, Mercats ha plantejat una proposta que mantindria el mo- del estès a la ciutat en les últimes dècades, amb un supermercat que ajuda a cobrir espai i costos tant de reforma com de mante- niment, però alhora s’acomo- daria a les demandes de la línia política del nou govern (i també de les plataformes veïnals que encara volen anar més enllà que el govern). La idea és reduir el supermercat dels 1.100 metres quadrats previstos a 700 metres quadrats i deixar els 400 restants en favor de cooperatives de con- sum, principalment locals.
Fonts municipals no han descar- tat la primera proposta original però han apuntat que “aquesta també” està sobre la taula ara mateix. Els paradistes no veuri- en amb mals ulls aquesta tercera via, sempre i quan no comporti retards i els veïns no volen donar res per tancat en cas que es pugui apretar més a favor dels altres models de negoci.

El debat, doncs, se centra en l’es- tudi sobre el model de mercat, que dirigeix Josep Maria Corbinos, de l’entitat Pam a Pam. Els altres dos estudis, el de mobilitat i el de la plataforma logística, se centren en la repercussió del pàrquing en la planta soterrani segona, que és un dels altres punts calents del de- bat. Mentrestant, els paradistes, que tenen creuada la nova data de 2018, només volen que comencin les obres i estan a punt d’arrencar les protestes que van anunciar la setmana passada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *