Albert Poch: “L’objectiu és quedar primers, campions, la temporada vinent”

p14f1web
Foto: Àngel Garreta

Encara decebut per l’eliminació del play-off d’ascens a 2B, l’entrenador de l’Europa ja treballa en la planificació de la propera temporada. L’objectiu no és cap altre que quedar campions del grup cinquè de Tercera per evitar quedar eliminats a les primeres de canvi per petits detalls com va passar diumenge al Nou Sardenya contra el San Fernando on van caure per 2 a 3.

L’afició confiava a superar ronda. Decebut?
És una llàstima perquè hi havia molta il·lusió després de la gran segona volta que vam fer. Feia temps que no es veia aquesta il·lusió i m’afecta pels jugadors i per la gent, que estava molt amb l’equip i confiava en passar eliminatòria. Davant, però, teníem un gran equip.

Hi haurà revolució o es mantindrà el mateix bloc?
La base ja està feta. Reforçarem únicament aquelles posicions on presentem més mancances i buscarem la primera plaça perquè et dóna més opcions de passar. Quedar campions és l’objectiu que m’he marcat, fer play-off per descomptat.

Confia en l’actual plantilla?
No hi haurà revolució, aquests jugadors tenen molt de crèdit i han jugat a un gran nivell en una categoria que és molt difícil. Sí que hi haurà jugadors que marxaran perquè volen més minuts i potser algun altre per jugar en una categoria superior. Ningú marxa de l’Europa per jugar a Tercera perquè no hi ha millor equip que l’Europa.

Parlava de mancances. Reforçar la davantera és prioritari?
Sí. AS la primera volta no teníem centrals i a la segona davanters. Primer cal recuperar l’Àlex Poves perquè la seva baixa ha influit en el desenllaç del play-off i després buscar alternatives perquè hi hagi una competència sana. Fer gols marca les diferències. Ja estem treballant en diferents llistes i hem iniciat contactes per fitxar nous davanters. No pots badar perquè sinó se t’avancen.

Tindrem algun nou fitxatge aviat?
En breu se n’anunciarà algun, però primer hem de concretar les renovacions.

Tem la fuga d’Oriol Dot?
és un jugador clau amb qui m’uneix un gran lligam, però és llei de vida que vulguin marxar per progessar. Espero, però, que la immensa majoria es quedin.

Li queda un any de contracte. La directiva li ha ofert una ampliació?
No n’hem parlat, però hi ha eleccions pel mig i no vull ser un llast per a ningú. El meu objectiu és pujar l’equip a 2B i si no ho aconsegueixo potser sóc jo qui decideixo no seguir.

Ja s’ho va plantejar a la primera volta.
Són situacions estranyes però aquest any ens ha tocat viure en una muntanya russa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *