Catorze associacions de comerciants llancen un toc d’alerta al Districte pels actes violents

20160608_135457Catorze associacions de comerciants de Grassot i Vila de Gràcia han llançat aquest dimecres un manifest, després de la tensió viscuda el passat dissabte en l’últim intent de reokupar el Banc Expropiat, en el que demanen “una solució política” al conflicte del Banc Expropiat. “El problema l’han de solucionar els polítics i no els veïns”, apunten en el text. En roda de premsa davant del Districte, el portaveu de les associacions, Jeroni Magrans, ha descrit la tensió que es va viure dissabte entre comerciants i membres del moviment okupa d’arrel indignada, i ha citat l’escrit en el sentit que “vivim amb por” i alhora aquesta crisi ha suposat una caiguda de vendes. Les associacions, que dimarts es van reunir per pactar un text que inicialment volia ser “contra l’okupació” i que finalment ha quedat “contra els actes violents”, no descarten seguir utilitzant aquesta plataforma, però demanen una interlocució “al més alt nivell” per part de l’Ajuntament per solucionar el conflicte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *