Els bars de Virreina, Revolució i Vila s’associen per defensar les terrasses

IMG_20160616_132509Tretze establiments de les places de la Virreina, Revolució i Vila s’han unit per constituir l’Associació de Bars i Restaurants del Barri de Gràcia amb el motiu central de defensar l’actual dimensió de les terrasses on donen servei exterior als clients. Encara a l’espera de la sessió de retorn en la qual el Districte ha de fer la proposta definitiva d’ordenació singular de set places de Gràcia, l’associació ha decidit fer un pas endavant per denunciar que “no hi ha hagut procés de participació ni veïns en el debat”. Les taules de negociació es van posar en marxa a mitjans de març i van tancar l’11 de maig la ronda de contactes plaça a plaça. La tònica general de la reforma suposa perdre un parell de taules a Rovira, Vila i Virreina, per exemple, per compensar els nous negocis. A plaça del Sol, Nord, Revolució i Diamant no hi hauria reducció.
L’Associació de Bars i Restaurants tem que la proposta de reducció serà un fet en base a una decisió “política”. “Per què ens han fet perdre temps?”, apunten sis dels membres de la nova entitat en conversa amb aquest setmanari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *